MONOGRÀFIC

"RESOLUCIÓ DE CONFLICTES DES DE LA MIRADA SISTÈMICA"

 

L’enfocament sistèmic en la resolució de conflictes ens ajuda i ens serveix per pacificar i calmar els sistemes i els seus membres dels quals en són part d’un conflicte, tant si són subsistemes de l’àmbit educatiu com de l’àmbit social (per exemple: famílies, usuaris, equip d’educadors, claustre, alumnat, etc.)

La intervenció des de la mirada sistèmica és una eina fenomenològica, molt apropiada per avaluar estratègicament en la seva justa mesura tant l’origen del conflicte o conflictes com les perspectives de solució.

La metodologia sistèmica porta a la llum els vincles, emocions i rols que estan en joc en el conflicte, i permeten veure quina és la dinàmica oculta i a on hi ha les implicacions (inconscients) que funcionen com a bloquejos per una millor relació.

La intervenció sistèmica permet intervenir de forma ràpida, eficient i incloent, equilibrant i ordenant el sistema, a partir de les exclusions, els desequilibris i desordres descoberts. D’aquesta forma, aporten la possibilitat de d’estrebar pacíficament situacions que d’una altra manera perduren i es profunditzen amb el temps.

 

A QUI VA DIRIGIT?

 

Tots els professionals de l’educació, professionals d’intervenció social i professionals de l’ajuda (educadors, mestres, professors, logopedes, psicopedagogs, psicòlegs, orientadors, educadors socials, integradors socials, etc., com també a pares i mares) i a tothom que vulgui conèixer la Pedagogia Sistèmica i la seva aplicació en l’àmbit escolar, educatiu i social. 


DIES: 11 i 12 de gener del 2020 

 

HORARIS: Dissabte de 10h a 14h i de 16h a 20h. Diumenge de 10h a 14h.

LLOC: Girona (a concretar l'espai)

 

INVERSIÓ: 160 €. Si ets antic o antiga alumna: 140€.


 

CERTIFICAT DE RECONEIXEMENT (per a qui li interessi obtenir-lo):

- Formació Permanent pel Professorat pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya - Curs de 15h: 12h. presencials i 3h. de tasca a casa.

- Formació d'interès en serveis socials pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya - Curs de 15h: 12h. presencials i 3h. de tasca a casa.


CRISTINA LLAGUNO (Argentina)

Cristina es va ser llicenciar en Dret per la Universitat de Buenos Aires el 1982. Té múltiples estudis en Mediació de Conflictes, Xamanisme, Hipnosi Ericksoniana, Autoassistència Psicològica,... És deixeble de Stanislaf Grof (Respiració Holotròpica) i de Bert Hellinger (Constel·lacions Familiars) i dedica gran part del seu temps com terapeuta a facilitar aquestes dues tècniques especialment. És terapeuta transpersonal, diplomada en Pedagogia Sistèmica per la Universitat del CUDEC i dirigeix el seu propi Centre de Constel·lacions Familiars i Solucions Sistèmiques a Xile. A més, Cristina Llaguno troba temps per venir a Catalunya per ensenyar els seus coneixements als alumnes de la formació de Facilitador Internacional de Constel·lacions Familiars a Tarragona.

Contacte i Informació:

 

  info@pedagogiasistemica.cat

 

  (+34) 625.16.82.65