ANGELICA OLVERA i CARME TUSET

 

Angélica Olvera, terapeuta, mestra, pedagoga i formadora amb més de 40 anys d’experiència en l'ensenyament. Va voler marcar una diferència en el món de l’educació, va utilitzar per primer cop el concepte Pedagogia Sistèmica amb l’enfocament de Bert Herllinger.

 

Carme Tuset, dirigeix des de fa molts anys la formació de Constel·lacions Familiars a diversos centres de Catalunya i actualment és directora de “Espai Sistèmic i Humanista", on s’imparteixen diverses formacions terapèutiques.  

 

La seva vida ha estat intensament marcada des de molt jove per la recerca espiritual i s’ha dedicat al món terapèutic des del 1988. Durant aquells anys va adquirir una llarga experiència de treball amb nens i nenes en les activitats extraescolars. Junt amb tot això i la seva vivència com a mare, es va adonar que era molt necessari un canvi per poder orientar els nostres fills i filles. 

 

I va decidir formar-se en Pedagogia Sistèmica i al 2007 va conèixer a l’ Angélica Olvera.

Des de llavors han anat coincidint en els tallers de Bert Hellinger i altres vinculats a les Constel·lacions Familiars.

 

Des de la seva creixent admiració cap a Angélica Olvera i la seva pròpia experiència en el camp de l’educació, la Carme, va decidir contribuir en l’expansió de la Pedagogia Sistèmica  Cudec.

Contacte i Informació:

 

  info@pedagogiasistemica.cat

 

  (+34) 625.16.82.65