HISTÒRIA DE AD’s ESCOLA

 

AD’s ESCOLA va néixer al 2004 amb el propòsit de ser un espai de treball, pràctica i aprenentatge d'eines enfocades cap a l'autoconeixement i el desenvolupament personal. 

L'autoconeixement és un element bàsic per viure la nostra vida amb més satisfacció, maduresa i plenitud; un element que de la mà del desenvolupament conscient de les nostres capacitats i potencialitats ens encamina a la realització personal, factor que contribueix al benestar personal i social. 

Com a escola, oferim i continuem oferint formació i reciclatge professional en l'àmbit pedagògic i ho hem fet fins ara, entre altres àmbits, a través de l’educació emocional i la Pedagogia Sistèmica.

 

FUNDADORS DE AD’s ESCOLA I DIRECTORS DE L’ANY 2004 AL 2018 

JOSEP MARIA FABRE I MOLAS

Fundador de AD's ESCOLA. Delineant projectista. Professional de Ribirthing, Respiració Conscient i Ment Creativa. Expert professional de Constel·lacions Familiars i Sistèmiques, RCU (Real Centro Unviesritario) María Cristina del Escorial. Touch for Healt. Kinesiologia (Col·legi Internacional) i en EFT (Tècniques d'Alliberació Emocional). Formació en Par Bio Magnètic amb el Dr. Isaac Goiz. Durán del Centre d'Investigació de Biomagnetisme Mèdic S.C Universitat Autónoma Chapingo (Mèxic).

CARMEN BOIX I CASAS

Terapeuta i consultora en Constel·lacions Familiars Sistèmiques, Pedagogia Sistèmica i Re-Naixement. Actualment és docent de la llicenciatura en Psicologia Sistèmica i del Màster en Pedagogia Sistèmica del CUDEC i ha estat docent dels màsters en Pedagogia Sistèmica de l'Institut Gestalt i de la UB. Mestra amb 30 anys d'experiència docent. Co-fundadora d'AD 's ESCOLA.

 

 


DIRECTORA DE AD’s ESCOLA DE L'ANY 2018 AL 2019

CARME TUSET PADRÓ

Docent, terapeuta, assessora i empresària.

Actualment té 2 centres de teràpies ESPAI SISTÈMIC I HUMANISTA a Barcelona i del centre AD 's ESCOLA a Girona.

Treballa com a Facilitadora de Constel·lacions, portant a terme tallers i monogràfics en diversos llocs de Catalunya, Espanya, Illes Canàries, Europa, Colòmbia, Argentina i Mèxic.

És directora i docent de la Formació de Constel·lacions Familiars a Espai sistèmic i Humanista i en AD 's Escola.

Col·labora juntament amb el seu actual marit a l'Assessorament d'Empreses a Agespro Assesors.

CO-DIRECTORA JUNT AMB CARME TUSET DURANT L'ANY 2018

CAROLINA MAGLIANO MAERS

Terapeuta de sanació energètica graduada en The Barbara Brennan School of Healing Europe, programa de quatre anys de durada. Formada en Constel·lacions Familiars per Carme Tuset Padró a Escola Gestalt Catalunya. Va realitzar estudis de medicina tradicional xinesa, Chi-Kung i Tui Na a la Fundació Naturopática Argentina. Va realitzar estudis de Belles Arts a l'Escola d'Arts Visuals Regina Pacis, Argentina, dedicant-se per més de 15 anys a l'escultura.

A FINALS DEL 2019, AD's ESCOLA FINALITZA LA SEVA ACIVITAT

I EL CENTRE DE GIRONA PASSA ANOMENAR-SE "ESPAI SISTÈMIC Y HUMANISTA",

EL MATEIX NOM QUE EL CENTRE DE BARCELONA.

Contacte i Informació:

 

  info@pedagogiasistemica.cat

 

  (+34) 625.16.82.65